Designbeton

T: +31 (0)6 81 93 12 18

E: info@prefabdesignbeton.nl

Achter de Kerk 2

5261 EZ Grave

 

Designbeton en terrazzo

 

Van ornament tot bedrijfslogo, van tafelblad tot kunst voor uw tuin… Smulders Prefab & Designbeton ontwerpt en ontwikkelt prachtige betonnen elementen op maat. Heeft u speciale wensen? Bij Smulders houden we wel van een uitdaging. Deel uw ideeën gerust met ons, dan bekijken we samen met u hoe we optimaal aan uw wensen kunnen voldoen.

 

Terrazzo

Een tafelblad, keukenblad, vloer, bloembak, dorpel of kunstvoorwerp? De mogelijkheden van terrazzo zijn haast eindeloos! Terrazzo (voorheen granito) is beton dat geslepen wordt en bestaat uit kalksteen en marmer. Het terrazzowerk is door de Italianen in Nederland geïntroduceerd en is ook hier inmiddels een begrip geworden. Het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kent vele verschillende uitvoeringen. Smulders Prefab & Designbeton heeft een ruime ervaring en expertise met het produceren van terrazzo, voor allerlei verschillende doeleinden. Of u nu kiest voor maatwerk of één van onze standaard producten, wij zorgen voor een goed advies, een kwalitatief hoogwaardig product en een prima service.

 

Design- en sierbeton

Sierbeton (of designbeton) is één van de specialisaties van Smulders Prefab & Designbeton. We ontwerpen en ontwikkelen dan ook graag een ornament, bedrijfslogo of kunstvoorwerp naar uw wensen. Kies voor prachtige tuindecoraties of een tuintafel met bijzondere afwerking. Hoe uw wensen en ideeën er ook uitzien, Smulders gaat graag met u om de tafel om ze te realiseren.

 

Wilt u meer weten over ons sierbeton, onze terrazzoproducten of onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk? Neem contact met ons op!

Hieronder vind je een kleine impressie van eerder gemaakte projecten. Klik op een foto voor de slideshow.

Copyright © 2014 | Smulders Prefab Design Beton | Alle Rechten Voorbehouden

Impressies