Prefab fundering

T: +31 (0)6 81 93 12 18

E: info@prefabdesignbeton.nl

Achter de Kerk 2

5261 EZ Grave

 

Prefab strokenfundering

 

Bent u op zoek naar een prefab strokenfundering voor een tuinhuis, serre, veranda of overkapping? Prefab funderingselementen voor andere licht belaste constructies of prefab funderingsblokken die u in iedere gewenste vorm kunt leggen? Smulders Prefab & Designbeton ontwikkelt prefab strokenfunderingen, prefab stelpoeren, prefab plaatfunderingen en funderingsoplossingen op maat, die u zelf kunt vervoeren en leggen. Doordat u geen bekisting nodig heeft, kost het leggen van onze funderingen minder manuren, en is het een zeer kostenefficiënte manier van funderen. Alle funderingselementen hebben het CE-keurmerk en zijn voorzien van alle benodigde constructieve berekeningen.

 

Goedkope, snelle en efficiënte fundering

Het prefab funderingsblok voor een strokenfundering is door Smulders speciaal ontwikkeld voor een snellere, efficiënter en goedkopere manier van werken. Door de innovatieve vorm passen de funderingselementen in elkaar, waardoor u snel elke gewenste vorm van fundering kunt leggen. Omdat u niet te maken hebt met bekisting timmeren, beton storten en de droogtijd, kunt u zeer snel werken. De prefab funderingselementen kunnen worden toegepast voor licht belaste constructies zoals serres, veranda’s en tuinkamers, tuinhuizen, gemetselde bloembakken, tuinmuren, gemetselde vijvers, vlonders en meer.

 

Voor meer informatie en technische specificaties klik hier om de brochure te downloaden.

 

Prefab stelpoer

Snel en goedkoop een overkapping, veranda of andere constructie plaatsen? Het kan met onze prefab stelpoer. Deze unieke stelpoer zorgt ervoor dat het precisiewerk van het plaatsen van fundering onder bijvoorbeeld een steunpilaar eenvoudiger, sneller en met minder materieel en manuren mogelijk is. Door middel van een spindel met linkse en rechtse schroefdraad kan de constructie gesteld worden. De prefab stelpoer graaft u eenvoudig in en verstelt u vervolgens in hoogte, afhankelijk van de situatie en technische eisen.

 

Prefab plaatfundering

De prefab plaatfundering is een betonnen plaat, waar u een tuinhuis of schuur op monteert. De plaatfundering is op maat te bestellen en wordt geplaatst op een wit zandbed, tegen het opvriezen. De prefab plaatfundering is in verschillende diktes verkrijgbaar. Afhankelijk van de bebouwing op de plaat, zal de plaat bewapend worden.

 

Prefab fundering op maat

De prefab funderingselementen van Smulders zijn gemakkelijk mee te nemen en zelf te plaatsen. Bovendien bieden wij u niet alleen bestaande funderingselementen en -producten, maar kunt u bij ons ook terecht voor een project op maat. Wij denken graag met u mee voor een perfect passende oplossing in uw situatie!

 

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Impressie

Hieronder vind je een kleine impressie van eerder gemaakte projecten. Klik op een foto voor de slideshow.

Copyright © 2014 | Smulders Prefab Design Beton | Alle Rechten Voorbehouden